Nikah şekeri yerine kedi ve köpek maması dağıttılar

Sivas’ta evlenen Selçuk Ceyhan ve Leyla Yıldırım Ceyhan çifti, nikah şekeri yerine 'can dostlar' için mama dağıttı.

YAŞAM 03.08.2021, 19:26 04.08.2021, 15:32
Nikah şekeri yerine kedi ve köpek maması dağıttılar

Hollanda'da ikamet eden ve nikahları için memleketleri Sivas'a gelen Selçuk-Leyla Ceyhan çifti, sokak hayvanlarının sahiplendirilmelerine ve beslenmelerine yönelik farkındalık oluşturmak maksadıyla davetliler için 250 adet köpek ve kedi maması hazırladı. Ceyhan çiftinin nikah töreninin ardından dağıtılan mamalar, konukların ilgisini çekti.

"Farkındalık oluşturmak istedik"

Farkındalık oluşturdukları için çok mutlu olduğunu dile getiren Selçuk Ceyhan, "İkimiz de hayvanları çok seviyoruz. Sosyal hayatımızda da sokak hayvanlarına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Farkındalık oluşturmak istedik. Belki bir kişinin bile sokaktaki dostlarımıza bakış açısını değiştirebilir diye böyle bir şey yapmak istedik. Ailelerimiz biraz yadırgadı, konuklara ayıp olacağını düşündüler. Fakat biz bunu yapmakta kararlıydık. Bir şeylerin değişebilmesi için harekete geçmek lazım. Sokaktaki dostlarımız için faydalı bir etkinlik olmasını istedi." ifadelerini kullandı. 

"Ailemiz ilk etapta karşı çıktı"

Leyla Yıldırım Ceyhan ise "Nikah şekeri yerine köpek ve kedi maması dağıtmaya karar verdik. Hayvanları çok sevdiğimiz için böyle bir şey düşündük. Ailelerimiz önce misafirlerin hoş karşılamaması endişesini yaşadı fakat sonra kendileri de çok beğendi." şeklinde konuştu.









Yorumlar (0)