Milyon dolarlık evlilik kutlaması

Lüks ve ihtişamlı Hint düğünlerinin son zamanlarda en gözde merkezlerinden olan Antalya, Hindistanlı zengin bir çiftin 25'inci evlilik yıl dönümü kutlamasına ev sahipliği yaptı.

YAŞAM 24.01.2020, 12:34
Milyon dolarlık evlilik kutlaması

Lüks ve eğlencede sınır tanınmayan düğünleriyle ünlü Hintlerin son dönemde sıkça tercih ettiği Antalya'da, milyon dolarlık bir yıldönümü kutlaması yapıldı. Hint bir inşaat firması sahibinin 25'inci evlilik yıl dönümü kutlaması da tıpkı düğün gibi bir organizasyonla gerçekleşti. Çiftin milyon dolarlar harcadığı kutlama töreni için Hindistan'dan 400 civarında özel davetli geldi.

15-19 Ocak'ta düzenlenen Hint iş adamı ve Sırp gelinin lüks davetiyle 2020 yılının ilk lüks düğününe sahne olan Antalya, 20-23 Ocak tarihleri arasında da ikinci büyük Hint grubunu ağırladı. Hint inşaat firması sahibinin 25'inci evlilik yıldönümü kutlamalarında Hindistan iş ve sosyete dünyasının önemli isimleri yer aldı.

Hazırlıklar aylar sürdü

Otelin farklı bölgelerinde konuklar için her güne farklı olarak özel dekorlar ve sahne şovlarıyla görsel bir şölen yaratıldı. Bütçesi gizli tutulan ve hazırlıklarının aylar aldığı ifade edilen özel yıldönümü kutlaması için misafirlerin Hindistan ve dünyanın farklı şehirlerinden Antalya'ya geldiği belirtildi. Yolcuların büyük bölümünün ise Delhi'den Antalya'ya özel bir charter uçakla getirildiği ve uçuşların Türk taşıyıcı şirketlerle yapıldığı bilgisi verildi.

Organizasyon firmasının yetkilileri 400 kişilik grubun katıldığı bu ihtişamlı kutlamanın aslında evlilik yıl dönümü olduğunu söyledi. Yıldönümü kutlamasının adeta düğün gibi 3 gece 4 gün süreceğini ifade eden yetkililer, bu yıl şirket olarak 200'e yakın Hint düğünü organizasyonuna sahip olduklarını ve Antalya'yla beraber İstanbul ve Bodrum'un da organizasyonlar için tercih edildiğini belirtti.

Otelde hasret gideriyorlar

Hint düğünlerinin Türkiye'deki düğünler gibi 3- 4 gün sürdüğünü, otelde yapmalarının nedeninin ise akrabaların birbiriyle daha fazla vakit geçirip, hasret giderebilmeleri olduğunu ifade eden yetkililer “Ses, ışık dekor gibi bizim yaptığımız özel hazırlıkların yanı sıra Hindistan'dan gelen özel aşçılar burada yemekleri, tatlıları hazırlıyorlar. Çünkü normal Hint mutfağının yanında düğüne özel Hint yemekleri de var." diye konuştu.

"Antalya bu organizasyonlar için çok iyi"

Organizasyonun düzenleyicilerinden Hindistanlı firmanın sahibi ise, bunun Antalya'da düzenlediği ikinci büyük organizasyon olduğunu söyleyerek, “Antalya bu tür organizasyonlar için gördüğüm en iyi yerlerden biri. Otellerin altyapısı çok iyi ve büyük organizasyonlar için bize çok rahatlık oluşturuyor. Antalya'ya çok talep alıyoruz. Önümüzdeki aralık ayında da büyük bir organizasyonum daha var. Eminim ki Antalya'da senede 10 organizasyon yapabilecek duruma geleceğim." ifadelerini kullandı.

Hint iş dünyası ve sosyetesinin de davetli olduğu kutlamanın ülke tanıtımı anlamında da iyi bir fırsat oluşturduğuna dikkat çekilen kutlamayla ilgili, ismi gizli tutulan ünlü iş insanının 8 ülke ve 17 şehir arasından Antalya'yı tercih ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)