Meteoroloji uyardı: Yeniden kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çarşamba gününden itibaren ülkenin kar ve karla karışık yağmurun etkisine gireceği ifade edilerek buzlanma ve fırtına uyarısında bulunuldu.

YAŞAM 25.01.2021, 10:16
Meteoroloji uyardı: Yeniden kar geliyor!

Türkiye soğuk ve karlı havanın etkilerini yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ülkenin büyük bir kesiminde etkisini gösteren kar yağışı birkaç gün aranın ardından yeniden geliyor.

Meteoroloji tarafından paylaşılan beş günlük hava durumu tahmininde batı kesimlerde çarşambadan sonra kar yağışlı havanın geleceği paylaşıldı.

Bununla beraber ülke genelinde hava sıcaklıklarının artarak hafta ortasına dek mevsim normallerinin 3-7 derece üzerinde olacağı, çarşamba ve sonrasında ise iç kesimlerde özellikle fark edilir derecede bir sıcaklık düşüşü olacağı ifade ediliyor.

MGM’den 5 günlük hava durumu raporu…

Meteoroloji tarafından bugün Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli fırtınanın beklendiği kaydedildi. Meteoroloji tarafından vatandaşlara baca ve sobalardan kaynaklanabilecek ağaç devrilmesi, karbonmonoksit zehirlenmesi ve çatı uçmasına dair tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce paylaşılan 5 günlük hava durumu…

Yorumlar (0)