Meteoroloji uyardı: Şiddetli yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son açıkladığı verilere göre bugün hava durumu nasıl olacak? Ayrıntılar haberimizde...

YAŞAM 30.05.2020, 09:03
Meteoroloji uyardı: Şiddetli yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'nin iç, batı ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batı ve güneyi, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz ile Kütahya, Afyonkarahisar, Sinop ve Konya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. 

Hava sıcaklığı

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artış göstereceği, diğer yerlerde kritik bir değişiklik yaşanmayacağı tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklığının batıda mevsim normallerinin biraz altında, doğuda ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. 

İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul, 21°C

İstanbul'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

İzmir'de hava nasıl olacak?

İzmir, 24°C

İzmir'de havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinin ardından kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ankara'da hava nasıl olacak?

Ankara, 21°C

Ankara'da havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinin ardından yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Yorumlar (0)