Meteoroloji uyardı: Sağanak yağışlar o bölgelerde devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir kısmına yağış etkisini gösterecek. İşte, il il hava durumu…

YAŞAM 04.06.2023, 09:26
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağışlar o bölgelerde devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin verilerini paylaştı. Buna göre, yurt genelinde etkisini hissettiren yağışlarında birçok kentte devam etmesi bekleniyor. Haftaya başlangıçta yağışlar etki alanını daraltsa da iç kesimlerde sağanaklar görüleceği tahmin ediliyor.

Birden fazla kente uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen son değerlendirmeler çerçevesinde, yurt genelinin çok ve parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu ve kuzeyi, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz, İç Ege ile Artvin ve Giresun taraflarının aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Yağışların, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, İç Ege, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Isparta ve Sakarya tarafları ile Konya’nın batı ve kuzey ilçelerinde bölgesel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)