Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Eylül 2022 Cumartesi gününe ilişkin hava durumu tahminlerini paylaştı. Yayımlanan mesajda, yurdun bazı bölgeleri için kuvvetli rüzgâr uyarısı yapıldı. 

YAŞAM 03.09.2022, 08:12
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji’den alınan verilere göre bugün Marmara Bölgesi, güvenilir b ahis siteleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz kıyıları, Batı Karadeniz’in tamamı, Kütahya, Manisa ve Eskişehir’de yerel sağanak yağışlar görülecek. Diğer bölgelerde ise açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

3 bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Eylül 2022 Cumartesi günü için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Doğu Akdeniz’in Toroslar bölgesi, İç Anadolu Bölgesi’nin doğusu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “Gün içinde yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı, bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” uyarısında bulundu. 



 

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yok

Bugün yurt genelindeki hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Doğu bölgeler ve iç kesimlerdeki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde hissedilecek. Diğer bölgelerdeki sıcaklıklar ise mevsim normallerinde olacak. 

Yorumlar (0)