Meteoroloji'den yola çıkacaklara uyarı: Görüş mesafesi düşecek

Meteoroloji, yurdun iç ve doğu kesimleri ile Marmara'da etkili olacak sis ve pus hadisesi nedeniyle görüş mesafesinin azalacağını bildirdi. İşte yılın son gününe dair hava durumu raporu...

YAŞAM 31.12.2022, 09:46 Hakan Öksüz
Meteoroloji'den yola çıkacaklara uyarı: Görüş mesafesi düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yılın son gününde yola çıkacakları uyardı. 31 Aralık Cumartesi günü yurt genelinde havanın az bulutlu olacağını bildiren Meteoroloji, sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin yer yer düşeceğini kaydetti. Aktarılan bilgilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimleri ile Marmara'da sis etkili olacak.

Bu illerde hafif sağanak var

Sabah saatlerinde Aydın civarında etkili olacak hafif sağanak yağış, öğle saatlerinden sonra Muğla'ya kayacak. Bu saatlerden sonra Çanakkale civarında da hafif sağanak yağış etkili olacak. Yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık olacağı ancak sis ve pus hadisesi nedeniyle görüş mesafesinin azalacağı belirtildi.

Bölgelere göre hava sıcaklığı 

Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'da hava bulutsuz olacak. Karadeniz, Akdeniz ve Kıyı Ege'de hava sıcaklığı, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Adana ve Osmaniye'de hava sıcaklığı 19 dereceye kadar çıkacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da ortalama 14 derece, Ankara'da 9 derece ve İzmir'de 18 derece olacak.

Yorumlar (0)