Meteoroloji açıkladı: İşte bugün sağanak yağış beklenen iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 Ağustos 2022 Cuma gününe ilişkin hava durumu tahminlerini açıkladı. Yayımlanan mesajda, bugün sağanak yağış beklenen iller de tek tek paylaşıldı. 

YAŞAM 12.08.2022, 09:26 13.08.2022, 08:39
Meteoroloji açıkladı: İşte bugün sağanak yağış beklenen iller…

Meteoroloji’den alınan verilere göre bugün Çanakkale, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Antalya, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Erzurum, Hatay, Ardahan ve Kars’ta yerel sağanak yağışlar görülecek. Gök gürültülü sağanak yağışların gün içinde dönem dönem etkisini artırması bekleniyor. Öte yandan bugün Karadeniz Bölgesi’nin tüm kıyı kesimlerinde de sağanak yağışlar etkili olacak. 

Kuzey Ege’de rüzgar kuvvetli esecek

Gün içinde Kuzey Ege ve Marmara Bölgesi’nin batı kesimlerde rüzgarın kuvvetli esmesi bekleniyor. Bu bölgede yaşayan vatandaşlar için bir uyarı mesajı yayımlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “Vatandaşlarımızın muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verdi. Bugün yurt genelindeki hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik beklenmezken, Akdeniz Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bazı noktalarındaki sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde hissedileceği bildirildi. 

Yorumlar (0)