Marmara Bölgesi'ne kuvvetli sağanak uyarısı

Marmara Bölgesi'ne kuvvetli sağanak uyarısı geldi. İstanbul'un kuzeydoğusu ile Sakarya ve Kocaeli'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak oluşacak.

YAŞAM 31.10.2020, 10:32 02.11.2020, 11:06
Marmara Bölgesi'ne kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının değerlendirme ve tahminlerine göre Marmara Bölgesi'nde havanın parçalı bulutlu ve çok bulutlu olması bekleniyor.

Bölge için "aralıklı gök gürültülü sağanak" tahminini yapan Meteoroloji uzmanları, Marmara Bölgesi'nde, yerel olmak üzere İstanbul'un kuzeydoğusu ile Sakarya ve Kocaeli'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış öngörülüyor.

Sıcaklıklar konusunda ise Marmara Bölgesi'nin doğusunda 1 ile 3 derece arasında bir düşüş yaşanacağı, rüzgârın da kuzeybatı ve batı yönlerden, akşam saatlerinden itibaren ise güneybatı yönlerden orta kuvvette eseceği, kuzey kıyı kesimlere bakıldığında ise rüzgârın kuvvetli eseceği değerlendiriliyor.

Kuvvetli yağış sebebiyle olumsuzlukların yaşanabileceği ve olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yerel yetkililerin tedbirli ve dikkatli olmasının fayda sağlayacağı belirtildi.

Yorumlar (0)