Manisa'da korkunç cinayet

Manisa’nın Kula ilçesindeki Bayramşah Mahallesi’nde, cinnet getiren genç bir kadın, beraber yaşadığı babasının boğazını kesti. Ablasının yanına gidip babasını katlettiğini itiraf eden genç kadın, jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine gözaltına alındı.  

YAŞAM 21.09.2021, 14:15
Manisa'da korkunç cinayet

Olay, Manisa'nın Kula ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre, sabahın erken saatlerinde 69 yaşındaki babası Recep Akkoyun ile tartışan 36 yaşındaki Sultan Coşkun, kimsenin evde olmadığı esnada babasının boğazını kesti. Ardından ablası Selma Akkoyun’un yanına gidip babasını öldürdüğünü itiraf eden genç kadın, ihbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bölgeye gelen 112 acil servis ekiplerinin yaptığı müdahalede, yaşlı adamın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kızı tarafından katledilen yaşlı adamın cansız bedeni, ekiplerin incelemelerinden sonra otopsi için Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Annesini 3 ay önce kaybetmişti 

Psikolojik problemleri olduğu belirtilen 36 yaşındaki katil zanlısının, annesini de 3 ay önce kaybettiği ve psikolojik problemleri olduğu belirtildi. Babası ile devamlı tartıştığı ve mahalledeki vatandaşların girişimleriyle barıştırıldığı öğrenilen katil zanlısı, işlemler için Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı olan Gökçeören Karakol Komutanlığına götürüldü. 

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma, geniş kapsamlı devam ediyor.

“Ölmediyse ara ambulansı” 

Kendisinin evde olmadığı esnada cinayetin işlendiğini ifade eden katil zanlısının kız kardeşi Selma Akkoyun, "Ben evde değildim. Kardeşim geldi ve ‘Babamı bıçakladım, git bak öldü mü? Ölmediyse ambulansı ara’ dedi. Hemen eve geldim ve babama seslendim. Babamın boğazı kesilmiş bir şekilde hareketsiz, koltukta yatıyordu. Ardından komşularla jandarmaya haber verdik.” açıklamasını yaptı.

“Devamlı kavga ediyorlardı”

Katil zanlısı kadın ile babasının devamlı kavga ettiğini belirten Bayramşah Mahalle Muhtarı Erol Kurnaz, “Şahıslar sürekli kavga ediyordu. Mahalleli ile birlikte onları barıştırıyorduk. Sabah komşuları beni aradı, kızın babasının boğazını kestiğini aktardılar ve derhal jandarmaya haber verdik. Geldiğimizde Recep amca hayatını kaybetmişti.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)