Kuyumcu çantasıyla yürüyen kadına kapkaççı çarptı

Bursa'da kapkaççı saldırısına uğrayan kadının polise verdiği ifade şaşırttı. Mağdur kadın parasının ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı tarif ederken "Üzerinde kuyumcu reklamı vardı" dedi.

YAŞAM 18.08.2020, 15:07 18.08.2020, 18:28
Kuyumcu çantasıyla yürüyen kadına kapkaççı çarptı

Bursa'da sokakta yürüyen 52 yaşındaki bir kadın, para ve kredi kartlarını kuyumcu reklamının bulunduğu çanta içinde taşıyınca kapkaççının hedefi oldu.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi'nde alışveriş dönüşü evine doğru sakin sakin yürüyen 52 yaşındaki Ferişte Özkesen (52) kapkaççının saldırısına maruz kaldı.

52 yaşındaki Ferişte Özkesen'in çantasını çalan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 17-18 yaşlarındaki iki kapkaççı, kapkaçın ardından olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Bir süre iki kapkaççının peşinden koşan Ferişte Özkesen, kapkaççıların izini kaybettikten sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapkaca uğrayan Ferişte Özkesen'e çantasını tarif etmesini istedi. Ferişte Özkesen çantasını tarif ederken üzerinde kuyumcu reklamının bulunduğunu söyleyince polis de şaşırdı.

Polis ekipleri içinde 600 lira ve kredi kartları ile kayıplara karışan iki kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)