"Korona dalgana bak" diyerek, dansözlü parti yaptılar!

İstanbul'un Cihangir semtinde bulunan lüks bir mekânda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri hiçe sayıldı. Söz konusu mekânda parti düzenlenirken, partiye katılan kişiler "Korona dalgana bak" şeklinde paylaşımda bulundular.

YAŞAM 05.10.2020, 12:50
"Korona dalgana bak" diyerek, dansözlü parti yaptılar!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) kurallarına uymamakta ısrarcı olanlar var.

İçişleri Bakanlığı, saat 00.00'dan sonra kafe, restoran ve eğlence mekânlarında müzik yayınına müsaade edilmeyeceğini duyurmuştu. Bakanlık tarafından yayımlanan genelgede; yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde alınan önlemlere riayet etmeyerek önceki faaliyetlerini sürdürdüğü belirlenen mekânların kapatılacağı ifade edilmişti. 

Türkiye genelinde güvenlik güçleri tarafından yürütülen denetimler aralıksız sürerken, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir mekânda skandal görüntüler ortaya çıktı. 

Lüks mekânda yeni tip koronavirüse (Covid-19) rağmen toplanan kişilerin, sosyal mesafe kuralına riayet etmedikleri ve maske takmadıkları görüldü. 

Söz konusu partiye katılım gösteren kişilerin, adeta iç içe göbek atıp dans ettikleri ortaya çıktı. Alkolün de etkisiyle hiçbir şeyi umursamayan kişiler, hem kendi sağlıklarını hem de diğer insanların sağlıklarını tehlikeye attı. 

Dansözlü partide yer alan kişiler, bu da yetmezmiş gibi sosyal medya hesaplarından onlara dair görüntüleri paylaşarak, "Korona dalgana bak" notunu düştüler.

Söz konusu lüks mekânın tespit edilmesi üzerine hem polis ekipleri hem de belediye ekiplerinin çalışma yürüttükleri bildirildi. 

Yorumlar (0)