Köpek ve yavruları için inşaatı durdurdu

Siirt'teki bir evin inşaatında köpek ve henüz yeni doğan beş yavrusu için inşaat çalışmaları durduruldu.

YAŞAM 11.06.2022, 22:32 12.06.2022, 14:54
Köpek ve yavruları için inşaatı durdurdu

Merkeze bağlı Akyamaç köyünde iki katlı evin inşaatında yaklaşık olarak bir hafta evvel bir köpeğin doğum yaptığını gören inşaat işçileri, durumu evin sahibi Ömer Faruk Sevgi'ye iletti.

Bu durum üzerine inşaat bölgesine gelen Sevgi, köpek ve yavrularını rahatsız etmemek için inşaat faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar aldı.

"Gerekirse bir ay bile çalışmayacağız"

Sevgi, basın mensuplarına, üç ay evvel köyde inşaatına başladığı evin artık son aşamaya geldiği esnada bir köpeğin burada yavru yaptığını dile getirdi.

Köpek ve beş yavrunun zarar görmemesi adına çalışmalara ara verdiğini aktaran Sevgi, "İnşaatımız bir hafta evvel durdu. Onları rahatsız etmek istemedik. Gerekirse bir ay bile çalışmayacağız. Yeter ki onlar sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyüsün. Anneleri onları büyütüp götürdükten sonra biz de işimize devam edeceğiz." sözlerini sarf etti. 

Çocuklarıyla birlikte beslemeye geliyor

Evlatlarıyla birlikte ziyaret ettiği sevimli hayvanları beslediğini ifade eden Sevgi, ilk etapta onlardan korkan evlatlarının şu anda köpeklere çok alıştığını kaydetti.

İç cephedeki işlerin yarım kaldığını söyleyen Sevgi, inşaatçıların da mağdur olmaması amacıyla dış cephedeki çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)