Kocasını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti!

Mersin ilinin Anamur ilçesinde geçen ağustosta, çalıştığı muz bahçesinde ölü bulunan kişinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan karısı, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞAM 24.01.2021, 16:00 25.01.2021, 09:31
Kocasını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti!

31 Ağustos 2020'de 44 yaşındaki Ali Toprak, Anamur ilçesinde karısıyla birlikte işçi olarak çalıştığı muz serasında, ölü bulunmuştu. Başına sert bir cisimle vurulup öldürüldüğü belirlenen Ali Toprak'ın karısı A.T. ise, olayın yaşandığı sırada kocasının yanında bulunmadığını iddia etmişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ali Toprak'ın ailesi cinayetin aydınlatılabilmesi için araştırmacı-gazeteci Müge Anlı'ya başvurdu.

Programa katılan 44 yaşındaki maktül Ali Toprak'ın karısı A.T, cinayeti kendisinin işlediğini canlı yayında itiraf etti.

Müge Anlı’nın “Lütfen! Varsa bir bildiğin artık anlat” demesi üzerine A.T. daha fazla dayamayarak, “Kocam Ali Toprak'ı ben öldürdüm. O gün seradaydık ve beni o gün çok dövdü. Çocuklarımı da dvüyordu ve onlara zarar vermek istiyordu. Çocuklarımı korumak için Ali’yi ben öldürdüm.” şeklinde konuştu.

İtiraf üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)