Kızının telefonundaki mesajları görünce şoke oldu! Şüpheliyi, döve döve karakola sürükledi

Avcılar'da kızının hareketlerinden şüphelenen ve telefonundaki mesajları kontrol eden baba Oğuzhan İ., kızına uyuşturucu satıldığını öğrendi. Uyuşturucu satıcısına pusu kuran baba, bütün cadde boyunca şüpheliyi döverek karakola götürdü. Esnaf Yıldız Erden, "Kızının telefonunda, başkasının kızına uyuşturucu sattığını yakalıyor. Sonra uyuşturucu satıcısı kıza ‘Kaç tane getireyim?’ diye mesaj gönderiyor. Babası da '10 tane getir' şeklinde cevap veriyor." sözleriyle yaşananları anlattı.

YAŞAM 03.08.2022, 14:23 04.08.2022, 09:08
Kızının telefonundaki mesajları görünce şoke oldu! Şüpheliyi, döve döve karakola sürükledi

Olay, İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Merkez Mahallesinde yaşandı. 

İddiaya göre, Oğuzhan İ. adlı baba, kızının hareketlerinden bir süredir şüphelenerek takibe aldı. Kızının mesajlaştığını fark eden baba telefonu alarak mesajları okumaya başladı. 

Kızına uyuşturucu satıldığını öğrendi, çılgına döndü

Baba, kızına bir şahıs tarafından uyuşturucu madde satıldığını öğrenince şoke oldu. Oğuzhan İ. adlı şüpheli ile mesajlaşmaya başladı. Baba, motorla Bağcılar’dan gelen şüpheli için apartmanın önünde pusu kurdu. Motorla çevrede tur atan şüphelinin arkasından gelen baba, bir anda şüpheliyi motordan düşürerek darp etmeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşlarda durumu fark edip şüpheliyi dövmeye başladı.

Döverek karakola götürdü

Sinirden çılgına dönen baba, bütün cadde boyunca şüpheliyi darp ederek karakola sürükledi. Çevredekiler araba ile şüpheli karakola götürdüler. Caddede esnaf olan Yıldız Erden, yaşananları anlattı. Erden, “Adam kızının telefonunda, başka bir şahsın ona uyuşturucu sattığını öğreniyor. Sonra kıza ‘Kaç tane getireyim?’ diye mesaj gönderiyor. Kızın babası ise '10 tane getir' şeklinde cevap veriyor. Adam, buranın adresini şahsa veriyor. Uyuşturucu satan şahıs Bağcılar’dan geliyor. Motorla tur atıyor. O esnada adam telefonla konuşurken karşı karşıya geliyorlar. Hemen çocuğu yakalıyor, ayağından sürükleyerek onu götürüyor. Tekme tokat dövüyor. Burada bulunan esnaflar da çocuğu darp ediyor. Adam polisi beklemeden, döve döve çocuğu karakola götürdü” sözlerini kullandı.

“Uyuşturucuya ve tacize tahammül yok”

Mahalle sakini Ahmet Bingöl, "Benim de kızım var. Uyuşturucuya ve tacize tahammülümüz yok. Kızın babası ile polis kardeşlerimiz gelmeden dövdük" açıklamasını yaptı. Yaşananları görünce aşağıya indiğini belirten Yıldız Erden ise “Hepimizin çocuğu var. Eline sağlık, iyi yapmış, az bile yaptı. Tacizde bulunanlar, hırsızlık yapanlar, uyuşturucu satanlar, gözaltına alındıktan sonra bırakılıyor. Onlar da biliyor bunu, rahat davranıyor. Bunlara ceza vermemiz gerek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)