Kırık şemsiyeli çocuk bulundu

Kırık şemsiyesiyle polis motosikletini yağmurdan korurken kendi ıslanan öğrenci bulundu.

YAŞAM 23.10.2019, 14:16
Kırık şemsiyeli çocuk bulundu

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde, kırık şemsiyesiyle polis motosikletini yağmurdan koruduğu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ilkokul öğrencisine polis büyükleri tarafından şemsiye, çanta, kalem ve silgi hediye edildi.

Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Eylül Karaca, okul bahçesinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekiplerinin yağmurda ıslanan motosikletini kırık şemsiyesiyle korumuştu.

2. sınıf öğrencisi Eylül Karaca'nın, motosikletin koltuğuna koyduğu şemsiyesiyle teneffüs boyunca beklediği anlar, okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.  

Görüntüleri izleyen İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ve polis ekipleri, Eylül Karaca'nın sınıfını ziyaret etti. Eylül Karaca'ya şemsiye, çanta, kalem ve silgi hediye eden polis ekipleri, öğrencinin sınıf arkadaşlarına da çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Eylül Karaca, polislerin okula gelmesi dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyledi.

"Küçük bir fedakarlık yaptım, o kadar!"

Bu davranışının ailesini de mutlu ettiğini dile getiren 2. sınıf öğrencisi Eylül Karaca, duygularını şu şekilde aktardı:

"Polisler geldiğinde yağmur yağıyordu. Polisler oturduklarında ıslanmasınlar diye şemsiyemi motorun üzerine koydum. Ben biraz ıslandım ama polislerin ıslanmaması gerekiyordu. Onlar bizi her zaman korur. Ben de küçük bir fedakârlık yaptım."

Yorumlar (0)