Kimyasal maddeyle intihar: 18 kişi hastanelik oldu!

Erzurum'da, ailevi sorunları olduğu öne sürülen ve "kimyasal madde ile intihar girişiminde bulunan" İbrahim A.'ya yardım eden ailesi ve apartmanda yaşayan 18 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 22.11.2019, 21:04
Kimyasal maddeyle intihar: 18 kişi hastanelik oldu!

Olay, merkez Aziziye ilçesinde yaşandı. Gülşah-İlhami A. çiftinin 4 çocuğundan İbrahim A., odasından çıkmayınca annesi ve kardeşi şüphelendi.

Odaya giren anne İbrahim A.’yı baygın halde buldu. Kimyasal madde ile intihara teşebbüs ettiği iddia edilen İbrahim A., Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ona yardım eden aile üyelerinin de zehirlenme şüphesine karşı AFAD ekipleri olay yerine gönderildi. Aile ve apartmanda yaşayanlardan 18 kişi, kimsayal maddeden zehirlenme şüphesiyle ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

"Kemal Sunal tiplemesiyle kısa videolar çekerdi"

İbrahim A.’nın oldukça hayat dolu olduğunu söyleyen mahalleden arkadaşı Serhat K., arkadaşının dizileri arkadaşlarıyla uyarlayıp, videolar çektiğini belirtti.

Serhat K., "‘Yeni çekimlerin var mı?’ diye sordum. O da birkaç güne çıkacağını söyledi. Hayatı seven, pozitif bakan birisiydi. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kemal Sunal tiplemesiyle kısa videolar çekerdi. Çok üzüldüm” diye konuştu.

Yorumlar (0)