Kenan Sofuoğlu’ndan, motoru çalınan minik Göktürk’e büyük jest

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Antalya’da motosikleti çalınan 4 yaşındaki Göktürk Tezcan’a büyük bir jest yaparak oğlunun motosikletini hediye etti. 

YAŞAM 26.10.2022, 16:00 27.10.2022, 09:43
Kenan Sofuoğlu’ndan, motoru çalınan minik Göktürk’e büyük jest

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bulunan pistte bir araya gelen Sofuoğlu ve Tezcan ailesi, uzun süre sohbet ederek keyifli vakit geçirdi. 4 yaşındaki Göktürk’ü, oğlu Zayn ile tanıştıran Kenan Sofuoğlu, kendisine bir de sürpriz yaptı. Hediye ettiği motorla minik yarışçıya pistte eğitim veren Sofuoğlu, kendisine uzun ve başarılı bir kariyer diledi. 

“Göktürk’ün videolarını sosyal medyada gördüm”

Keyifli buluşma sonrası gazetecilere demeç veren Sofuoğlu, “Göktürk’ün videolarını sosyal medyada gördüm. Çalınan motosikletin oğlumunkiyle aynı özelliklere sahip olduğunu fark ettim. Bunun üzerine böyle bir karar aldık. Burada buluşmuşken kendisine küçük bir eğitim de verdim. Çocukların heveslerini kırmamak lazım. Göktürk’ün inşallah ilerleyen senelerde büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Umut ediyorum ki ülkemizi de yurt dışında gururla temsil eder ve başarıdan başarıya koşar. Çocuk yaşta bu eğitim almak çok önemli. Çünkü ilerleyen süreçte aynı verimi elde edemiyorsunuz” şeklinde konuştu. 

Tezcan ailesinden Sofuoğlu’na teşekkür

Kenan Sofuoğlu’nun bu jestine çok şaşırdıklarını dile getiren baba Türker Burak Tezcan ise yaptığı açıklamada, “Açıkçası böyle bir şey olacağını hiç beklemiyorduk. Kenan Bey’e gerçekten çok teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu etti. Motosikleti çalınınca oğlum çok üzülmüştü. Bugün onu tekrar gülerken görmek çok büyük bir mutluluk” şeklinde konuştu. Anne Eda Tezcan da Sofuoğlu’na teşekkürlerini ileterek, “Oğlumun yüzü tekrar gülüyor. O gülünce bizim de yüzümüz gülüyor. Kenan Bey’e jesti için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yeni motosikletini çok beğendiği dile getiren minik Göktürk ise ileride büyük bir yarışçı olmak istediğini söyledi. 

Yorumlar (0)