Kedi sesi çıkararak yurttakileri uyutmuyor!

Sakarya'da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Öğrenci Yurdu'nda bir öğrencinin gece boyunca kedi sesleri çıkararak öğrencilerin odalarını tırmaladığı ileri sürüldü.  

YAŞAM 11.12.2019, 11:30
Kedi sesi çıkararak yurttakileri uyutmuyor!

Olay, Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Akova Mahallesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşti. Kız öğrenci yurdunda bir süredir geceleri kedi sesleri duyulduğu, bir öğrencinin gece boyunca kedi sesleri çıkararak öğrencilerin odalarının kapılarını tırmaladığı ve "Mır mır cadılar bayramı başlasın" yazılı notlar bıraktığı ileri sürüldü. 

Yurttaki bazı öğrencilerin paniğe kapılarak kapılarının arkasına masa ve sandalyeler koydukları görüldü. 'Kedi Kız' iddiasından kendilerini korumaya çalışan öğrenciler, gece saatlerinde odalarından ayrılarak bahçeye indi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. 

Oda anahtarları öğrencilere teslim edildi 

Polis ekipleri, öğrencilerin ses ve söylentilerden korktuklarını belirttikleri olaya ilişkin yapılan ilk incelemelerde somut ve ciddiyet arz eden bir delil ortaya çıkaramadı. Ekipler, öğrenci ve yurt yönetimi ile görüştü. Yurt idaresi, durumun söylentiden ibaret olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını ifade etti. Bunun üzerine oda anahtarları, öğrencilerin taleplerinin ardından güvenlik nedeniyle öğrencilere teslim edildi.

Panik atak rahatsızlığı olan öğrenci bayıldı  

Kediden korkan ve panik atak rahatsızlığı olduğu belirtilen bir öğrenci bayıldı. Öğrenci, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, yaşananlar sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Öğrenciler, yurt hakkında paylaşımlarda bulunarak yaşadıkları korkuyu dile getirmeye çalıştı. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (1)
Pelin 4 yıl önce
Allah akıl ihsan eylesin