Kayseri'de öğretmen, tartıştığı komşusunu kafasından vurdu

Kayseri'ye bağlı Melikgazi ilçesinde ikamet eden bir öğretmen, tartışma yaşadığı komşusunu silahla kafasından vurarak ağır şekilde yaraladıktan sonra polis merkezine gidip teslim oldu.

YAŞAM 10.03.2021, 18:25 11.03.2021, 13:03
Kayseri'de öğretmen, tartıştığı komşusunu kafasından vurdu

Aktarılan bilgiye göre, ilçeye bağlı olan Aydınlıkevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde yaşanan olayda, aralarında daha evvel husumet bulunan öğretmen M.D. ile komşusu O.D., sabah erken saatlerde karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. M.D., yanında bulundurduğu silahla O.D.'nin başını hedef aldı. Kanlar içinde yere yığılan ve ağır şekilde yaralanan O.D., olay mahalline sevk edilen ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine nakledilerek tedavisine başlandı. 

Hayati tehlikesi bulunuyor

Güvenlik güçleri de olayın vuku bulduğu yerde güvenlik şeridi çekerek inceleme gerçekleştirdi. M.D. ise olayın sonrasında silahı ile beraber polis merkezine giderek teslim olurken, tedavi altına alınan O.D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Diğer yandan, O.D.'nin yakınları da olay mahallinde sinir krizi geçirdi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.







Yorumlar (0)