Kayınpeder, torunlarının yanında gelinini vurup intihara kalkıştı!

Babasının evine dönmek isteyen gelinine sinirlenen kayınpeder, silahına başvurdu.

YAŞAM 29.11.2020, 18:35 01.12.2020, 10:16
Kayınpeder, torunlarının yanında gelinini vurup intihara kalkıştı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen tartışmada ne yazık ki kan döküldü.

İlçeye bağlı Ayazlı Mahallesi’nde yaşanan olayda, kayınpeder Mustafa B. (65) ile gelini Hülya B. (32) arasında ailesel sebeplerden dolayı tartışma yaşandı.

Kendisini de vurdu

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi ile birlikte gelin Hülya B., evden ayrılıp baba evine geri dönmek istediğini söyledi.

Bunu duyduktan sonra cinnet getiren kayınpeder Mustafa B. tabanca ile 6 ve 10 yaşlarında iki çocuğu olan gelinini vurduktan sonra kendisine de ateş etti.

Polis soruşturma başlattı

Gelin ve kayınpederi ağır şekilde yaralandı. Yaralılar acilen hastaneye sevk edildi.

Ağır yaralı bir şekilde tedavi altına alınan gelin ve kayınpederin durumlarının ciddi olduğu açıklanırken, güvenlik güçleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

"Durumları ağır"

Meydana gelen olayla ilgili olarak açıklama yapan Ayazlı Mahallesi Muhtarı Ali Şal, “Haberi alır almaz olayın yaşandığı yere geldim. Kayınpeder ile gelin arasında meydana gelen sözlü tartışmadan dolayı kavga oluşmuş. Gelin, baba ocağına gideceğini söylemiş, kayınpederi de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyince sözlü tartışma ne yazık ki bu olaya kadar gelmiş. Şu an için ikisinin de durumları ağır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)