Kasımpaşa'da silahlı çatışma kamerada: Siper alıp kurşun yağdırdılar

Kasımpaşa’da sokak ortasında, motosikletle gelen dört saldırgan ile bir kişi arasında güpegündüz meydana gelen silahlı çatışma, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Çatışma sırasında saldırganların siper alarak birbirlerine kurşun yağdırdığı ve seyyar bir satıcının tezgahının altına girip sürünerek canını zor kurtardığı görüldü.

YAŞAM 17.11.2021, 14:07
Kasımpaşa'da silahlı çatışma kamerada: Siper alıp kurşun yağdırdılar

Dün öğle saatlerinde Kasımpaşa’da yaşanan olayda, bir şahıs ile iki motosikletle gelen 4 şahıs arasında silahlı çatışma yaşandı. Önceden husumetli oldukları öğrenilen şahıslar, sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdı.

Siper alıp birbirlerine kurşun yağdırdılar 

Bir anda çıkan çatışmada, silahlardan çıkan kurşunlar parka halindeki araca ve bir işyerinin camına isabet etti. Kurşunlardan birinin de bir otomobilin yakıt deposu bölümüne isabet ettiği belirtildi. Olaydan sonra saldırıya maruz kalan şahıs ve saldırganlar, geldikleri motosikletleri bırakarak bölgeden uzaklaştı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, yaşanan çatışma anları anbean güvenlik kameralarına yansıdı. 

Seyyar satıcı tezgahın altına sürünerek girdi 

Kameralara yansıyan görüntülerde, saldırganların siper alarak birbirlerine kurşun yağdırdıkları ve çatışma sırasında bir seyyar satıcının, sürünerek tezgahın altına girdiği ve canını zor kurtardığı görülüyor.

Çevrede bulunan kamera görüntülerini analiz eden ve görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran emniyet ekipleri, kimlik tespiti yaptığı saldırganları ve saldırıya maruz kalan kişiyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Yorumlar (0)