Karayollarında son durum: 21 Temmuz’da hangi yollar trafiğe kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğü 21 Temmuz 2023 tarihli yol durumu bültenini yayımladı. Bakım, yapım ve onarım çalışmaları yürütülen yollarda trafik akışı alternatif güzergahlardan gerçekleşiyor. İşte trafiğe kapalı o yollar…

YAŞAM 21.07.2023, 09:43 22.07.2023, 09:05
Karayollarında son durum: 21 Temmuz’da hangi yollar trafiğe kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre trafiğe kapalı olan yollar ve oluşturulan alternatif güzergahlar şöyle:

TEM Otoyolu / İzmit-Kandıra Kavşakları

Üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları yapılan TEM Otoyolu'nun İzmit-Kandıra kavşaklarında, 22.00-06.00 saatleri arasında yolun İstanbul-Ankara yönü ulaşıma kapatılacak. Sürücüler alternatif güzergah olarak İzmit Batı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu / Akmeşe-Adapazarı Kavşakları

Kuzey Marmara Otoyolu Akmeşe-Adapazarı kavşakları İstanbul-Ankara istikametinde devam eden bakım, onarım ve yapım çalışması nedeniyle bant aktarımıyla ulaşım Ankara-İstanbul yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolu

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 38-48. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti ise trafiğe kapatıldı. Yolun bu kısmında ulaşım kontrollü şekilde, Kırşehir-Kırıkkale istikameti üzerinden iki yönlü olarak devam ediyor.

Taşucu-Silifke-Erdemli Yolu

Taşucu-Silifke-Erdemli karayolunun 17-18. Kilometrelerindeki Yeşilovacık T1 Tüneli girişi mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu

Bursa-İnegöl-Bozüyük karayolunun 62-67. kilometrelerinde ise asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük yolu trafiğe kapatıldı. Bölgede ulaşım Bozüyük-İnegöl istikameti üzerinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Konya-Antalya Yolu

Konya-Antalya yolundaki Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya yönünde yürütülen onarım ve bakım çalışmaları dolayısı ile sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Trabzon-Gümüşhane İl Sınırı

Trabzon-Gümüşhane il sınırındaki Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. Kilometrelerinde (Gümüşhane çevre yolu) bulunan 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri onarım ve bakım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle saat 18.00'e kadar trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni Yolu

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52. Kilometrelerinde gerçekleştirilen yol yapım çalışması sebebi ile ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa Yolu

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 39-40. kilometrelerinde yapılan yol yapım çalışmaları dolayısı ile Diyarbakır-Şanlıurfa istikameti ve Elazığ-Şanlıurfa kavşak kolları da trafiğe kapatıldı. Ulaşım kontrollü şekilde karşı şeritten devam ediyor.

Kangal-Gürün Yolu

Kangal-Gürün oto yolunun 35-40. Kilometrelerinde ise sathi kaplama çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret, levha ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Yorumlar (0)