Karakola uyuşturucu sokmaya çalıştılar: Öyle bir yerden çıktı ki

Uyuşturucu gizlemede yeni bir yöntem geliştiren iki kişi polislerin dikkati üzerine yakalandı. Şişli polis merkezinde gözaltına bulunan arkadaşlarına uyuşturucu ulaştırmak isteyen şahısların tercihi çiğ köfte dürüm oldu.

YAŞAM 11.01.2023, 13:53 11.01.2023, 13:59
Karakola uyuşturucu sokmaya çalıştılar: Öyle bir yerden çıktı ki

23 Aralık günü bir suç gerekçesiyle aranan ve gözaltına alınarak Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği'nin nezarethanesinde gözaltında tutulan şüphelinin arkadaşları Y.B. ve A.S., polis merkezine giderek, “Arkadaşımız için yemek getirdik” dediler. Polis ise gözaltında olan kişilere dışardan yemek getirilmesinin yasak olduğunu ve kumanya verildiğini ifade etti. Ancak Y.B. ve A.S. getirdikleri çiğköftenin gözaltında bulunan arkadaşlarına verilmesi konusunda ısrar etti.

Polisler şüphelendi, arama yaptı

Y.B. ve A.S.’nin hareketleri ve davranışlarından şüphelenen ekipler, üst araması gerçekleştirdi. Polis, iki zanlının getirdiği dürümü incelediğinde ise ısrarın sebebini öğrendi. Çiğköfte dürümün içerisinde uyuşturucu hap olduğunu fark eden polisler iki şahıs sorguya aldı. Zanlılar, Feriköy'den satın aldıkları çiğ köftenin içerisinde hapları yerleştirdiklerini daha sonra ise arkadaşlarına getirmek için polis merkezine geldiklerini itiraf etti. Emniyette yapılan işlemlerinin sonrasında zanlılar, adliyeye gönderildi.

Yorumlar (0)