Kadını kafasından vuran kişi yakalandı

İzmir ilinin Buca ilçesinde eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen bir zanlı tarafından kafasından vurulan kadın, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kadını silahla vurarak olay yerinden kaçan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

YAŞAM 05.02.2020, 10:19
Kadını kafasından vuran kişi yakalandı

Olay, İzmir ilinin Buca ilçesine bağlı Yenigün Mahallesi'nde 1 Şubat Cumartesi günü meydana geldi.

Alınan bilgilere göre 38 yaşındaki S.B., işe gitmek için oturduğu binadan çıktığı esnada eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen A.B.'nin silahlı saldırısına uğradı.

Silah seslerini duyan bina sakinleri yerde bir kadının yattığını görünce kadının yardımına koştu. 38 yaşındaki S.B.’nin başından yaralı hâlde olduğu gören komşuları durumu 155 Polis'e ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kafasından yaralanan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine götürüldü. Şüpheli A.B. ise hızla olay yerinden kaçtı.

Polis yakaladı

38 yaşındaki S.B. isimli kadını silahla kafasından vurarak ağır yaralayan A.B. ise polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu süren zanlı A.B.’nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

Diğer taraftan A.B. tarafından silahla kafasından vurulan S.B.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Yorumlar (0)