İzmir’de yabancı uyruklu erkek, yolda yürüyen kadına yumruk atıp yoluna devam etti 

İzmir Konak’ta yaşanan olayda işe gitmek üzere yolda yürüyen bir kadın, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen erkek şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o anlar, “Yok artık!” dedirtirken şahıs, mahkeme tarafından tutuklandı. 

YAŞAM 01.12.2021, 10:24 01.12.2021, 18:02
İzmir’de yabancı uyruklu erkek, yolda yürüyen kadına yumruk atıp yoluna devam etti 

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak mahallesinin Ali Çetinkaya bulvarında dün 10.00 sularında meydana gelen olay, pes dedirtti. Bir mağazada çalışan 26 yaşındaki Tuğba Serbest işe gitmek üzere yolda yürürken karşısından gelen 34 yaşındaki yabancı uyruklu İbrahim T.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Aldığı yumruk darbesiyle yere düşen kadın neye uğradığını şaşırırken saldırgan da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. 



Yaralı kadın baygınlık geçirdi 

Olayın etkisiyle baygınlık geçiren kadın için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen ambulans ile Alsancak Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan yaralı kadın, polis merkezine giderek İbrahim T.’den şikayetçi oldu.  



Vatandaş, saldırganı adım adım takip etti 

Meydana gelen olay sonrasında İbrahim T.’yi takip eden bir şahıs, saldırganın yerini polise ihbar ederek yakalanmasında yardımcı oldu. Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere emniyete götürülen kişinin uyuşturucu etkisinde olduğu ve çıkarıldığı adliye tarafından tutuklandığı öğrenildi. 

Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan olayda kolları açık şekilde yürüyen şahsın genç kadına yumruk attığı ve hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam ettiği görülüyor.  

Yorumlar (0)