İzmir'de genç çift banyoda ölü bulundu

İzmir’e bağlı Bornova ilçesinde ikamet eden genç bir çift, banyoda ölü bulundu. Banyodaki tüplü şofben sebebi ile zehirlendiği öngörülen çiftin kesin ölüm sebebi ise otopsi neticesinde belli olacak.

YAŞAM 14.03.2021, 18:00 15.03.2021, 12:00
İzmir'de genç çift banyoda ölü bulundu

Korkunç olay, Bornova ilçesine bağlı Rafet Paşa Mahallesi 5176 Sokak’ta yer alan 3 katlı apartmanın 2. katındaki dairede yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, mali müşavir olarak çalışan Volkan Atılgan (36), ayağından operasyon geçiren annesi Pervin Atılgan’ın bakım gereksinimlerini karşılamak maksadıyla eşi kuaför Sevim Atılgan (30) ile beraber yaklaşık olarak bir haftadır annesinin evinde kalmaya başladı.

Annesi kapıyı açtı

Gece saatlerinde eşi ile beraber banyoya giren çiftten yaklaşık olarak bir saat boyunca haber alamayan Pervin Atılgan, banyonun kapısını çaldı. İçeriden seslerin gelememesi ve kapının açılmamasından şüphelen anne Pervin Atılgan, banyonun kapısını açtığında, gelininin ve oğlunun yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü.

Olay yerinde can verdiler

Bunun üzerine sağlık ve güvenlik ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından çiftin yaşamını yitirdiği tespit edildi. 

Otopsi yapılacak

Diğer yandan, ilk belirlemelere göre genç çiftin banyodaki tüplü şofbenden zehirlenmiş olabileceği üzerinde durulurken, hastaneye gelen savcının incelemesinin sonrasında genç çiftin cenazesi otopsi yapılmak maksadıyla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.





Yorumlar (0)