İşte Türkiye'nin en kültürlü insanları

Belediye Başkanı, sosyal mesafeli sohbet halkası oluşturan kadınları görünce teşekkür için yanlarına gitti ve hediye takdim etti.

YAŞAM 21.06.2020, 12:35
İşte Türkiye'nin en kültürlü insanları

Yeni tip koronavirüs salgını ile ilgili tedbirli olunması uyarısına uymayarak milyonlarca insanın nöbetini uzatan, yeni eğitim dönemine girecek öğrencilerin hayatını tehlikeye atan sözde okumuş azınlığa görgü ve kültür dersi niteliğindeki görüntüler, hayatı en iyi okuyan insanlardan geldi.

Diyarbakır'da sosyal mesafeye uyarak sohbet halkası oluşturan yaşlı kadınları gören Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hemen yanlarına giderek teşekkür etti. 65 yaş üstü büyüklerle sohbet eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, minnettarlığın bir ifadesi olarak her birine hediye takdim etti.

Sosyal mesafe kuralına göre sohbet dairesi oluşturan büyüklere gıda ve temizlik ürünü gibi malzemelerin bulunduğu çanta hediye eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, topluma örnek olan annelerin, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelede de öncü olduklarını ifade etti.

Salgını alt etmek üzereyken televizyonda da görüntülerine şahit olunduğu gibi toplumun bazı kesimlerinin düşüncesizce hareket ettiğini, sosyal mesafe ve maske gibi temel kurallara bile riayet etmediklerini söyleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sosyal mesafeli sohbet halkası oluşturan kadınlara teşekkür ederek, hem kendi sağlıklarını koruduklarını hem de salgınla mücadelede sembol hâline geldiklerini belirtti.

Annelerin bu duyarlı davranışının aynı zamanda Diyarbakır ve Bağlar için de büyük anlam ifade ettiğini kaydeden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, herkesin bu anneler gibi sorumluluk sahibi olması durumunda bu zor günlerin yakın zamanda atlatılabileceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)