İstanbul’da trafiğe yağmur engeli

İstanbul'da günün erken saatlerinde etkisini hissettirmeye yağış ve şehrin bazı bölgelerinde meydana gelen kazalar, trafik yoğunluğunu da beraberinde getirdi. Saat 09.20’den itibaren yoğunluk yüzde 72 olarak belirlendi.

YAŞAM 17.05.2023, 09:38 17.05.2023, 17:25
İstanbul’da trafiğe yağmur engeli

Yağışlı hava İstanbul’da trafik akışını da negatif şekilde etkisi altına aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası tarafından sağlanan verilere göre, il genelinde trafik yoğunluğu saat 09.20’den başlayarak yüzde 72 olarak tespit edildi.

Kazalar ve yağış trafiği olumsuz etkiliyor

Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde trafikte seyreden bir İETT otobüsü, henüz tespit edilemeyen bir sebeple baz istasyonu direğine çarptı. Yaşanan olayın etkisiyle direk, otobüsün üstüne düştü.

Bölgeye, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderilirken Büyükdere Caddesi'nin Sarıyer doğrultusu bir süreliğine trafik akışına kapatıldı.

Otobüsün yoldan çekilmesiyle beraber açılan yolda trafik kontrollü şekilde sağlanıyor.

Avcılar'da D-100 kara yolu Parseller konumu ve Bahçeşehir'de TEM Otoyolu Ankara doğrultusunda da trafik yoğunluğu gerçekleşiyor.

Edirnekapı Savaklar Caddesi Haliç Köprüsü yol ayrımı istikametinde Ayvansaray gidişi, TEM Gaziosmanpaşa Kavşağı öncesi FSM Köprüsü tarafı, O3 Bayrampaşa'da Vatan Caddesi gidişi ve Sahil Yolu Yeşilköy Havacılık Müzesi öncesi Sirkeci tarafında trafik kazası gerçekleşti.

Arnavutköy Habibler Yolu Mescid-i Selam sonrası Sultangazi doğrultusu ile D-100 kara yolu Cevizlibağ konumu Mecidiyeköy üzerinde trafik ağır biçimde ilerliyor.

Şehrin Anadolu yakasında da bölge bölge hafif sağanak yağış etkisini gösteriyor. Yağış sebebiyle sürücüler trafikte ağır şekilde ilerliyor.

Yorumlar (0)