İstanbul’da kaldırım çöktü: Yolda yürüyen kadın çukura düştü

İstanbul Şişli'de, bir kadının yolda yürüdüğü esnada kaldırım çöktü. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü çukurdan çıkarılan kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

YAŞAM 11.10.2023, 16:47 12.10.2023, 09:01
İstanbul’da kaldırım çöktü: Yolda yürüyen kadın çukura düştü

Olay, İstanbul Şişli’deki Esentepe Harman 1 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre saat 12.15 sıralarında Gülcan Nazşen isimli bir kadın kaldırımda yürürken bir anda çökme meydana geldi. Yaklaşık beş metre derinliğinde oluşan çukurun içine düşen kadın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından merdivenle kurtarıldı. Nazşen, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

"Yol bir anda çöktü"

Arkadaşının yolda yürüdüğü sırada bir anda kaldırımın çöktüğünü ve Nazşen’in oluşan çukurun içine düştüğünü söyleyen Mehmet Emin Tepe, "Biz, dört arkadaş yemeğe gidiyorduk. Biz araçların geçmesini beklerken arkadaş önden gitti. O, bizim önümüzde ilerlerken aniden aşağı düştü. Ne olduğunu bizde anlamadık. Arkadaş şoke oldu. Kabloların üzerine düştü. Ben o esnada onu telkin etmeye çalıştım fakat 3 metre kadar çukur oluşmuştu. Hemen itfaiye ile ambulansı aradık. Arkadaşımız hastaneye gitti. Şu an sağlık durumu iyi" şeklinde konuştu.

Yol ulaşıma kapatıldı

Yolda meydana gelen çökmenin genişlemesi nedeni ile sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Oluşan çukurun etrafındaki 3 otomobilin çevresinde ise güvenlik amacı ile önlem alındı.

Çöken kaldırımın yeniden doldurulması için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)