İstanbul’da indirim yapmayan tezgahtarın yüzüne çay döktü

İstanbul’da alışveriş yapmak maksadıyla dükkana giren kadın bir ürünlerine indirim yapılmayınca tezgahtarın kafasına çay döktü.

YAŞAM 12.09.2021, 17:31
İstanbul’da indirim yapmayan tezgahtarın yüzüne çay döktü

İstanbul Avcılar’da havaalanında unutulmuş olan eşyaların satışının yapıldığı bir işyerine gelen kadın müşteri ile eşi mağazadan aldığı 70 TL’lik ürünlere indirim yapılmasını talep etti. İşyerinde tezgahtar olarak çalışan Elif Korkmaz, kadının indirim talebini, indirim şartlarına uymadığı gerekçesiyle reddetti.

Bu cevabın ardından sinirlenen müşteri tezgahtaki kolonya şişesini Elif Korkmaz’a atmak istedi. Tezgahtarın ağabeyi Caner Korkmaz durumu fark edip kadına müdahalede bulundu ve şişeyi elinden aldı.

Öfkeli müşteri siniri geçmeyince tezgahta bulunan çayı kasiyer kadının yüzüne döktü. Korkmaz ve kadın müşterinin arasında kısa süreli bir arbede meydana geldi. Dükkandaki vatandaşların araya girmesiyle olay son buldu. Yaşanan o anlar ise dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

“Eğer düzgünce isteseydi bedava bile verirdik”

Meydana gelen olaya hiç gerek olmadığını ve kadının yanlış bir şekilde davrandığını söyleyen Elif Korkmaz’ın babası Aziz Korkmaz, “Buraya dükkanımızı yeni taşıdık. Bundan dolayı jest olması için 100 TL nakit alışverişe yüzde 15 indirim yapıyoruz. Fakat müşteri bu durumu istismar etmeye çalıştı. Düzgün bir üslupla istese şayet yine o ürünü bedava bile verirdik. Kadının yaptığı bu davranış kızımın psikolojisini bozdu. İki gündür kızım evden çıkmıyor ve işe gelmiyor. Çay çok sıcak değilmiş de kızımın yüzüne bir şey olmamış.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)