İstanbul’da 70 yaşındaki kadın, minibüsün altında kaldı 

Taksim’de ekmek almaya giden 70 yaşındaki bir kadın, geri geri gelen minibüsün altında kaldı. Vücudunda 7 kırık oluşan kadın, kendisiyle hastanede ilgilenmeyen ve evine götürmeyen sürücüden şikayetçi oldu. Kaza anı ise kameralara yansıdı.

YAŞAM 16.02.2022, 16:53
İstanbul’da 70 yaşındaki kadın, minibüsün altında kaldı 

Cuma günü İstanbul Beyoğlu’na bağlı Taksim’in Kocatepe Mahallesi Çaylak Sokak’ında yaşanan olayda 70 yaşındaki Seher Hançer, ekmek almak üzere yolda yürürken geri geri gelen minibüsün altında kaldı. Sürücünün aracını öne çekmesiyle birlikte zar zor aracın altından çıkarılabilen kadın, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan feci kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı. 



“Benimle ilgilenmedi” diye şikayet etti 

70 yaşındaki kadının bacakları ve kolları başta olmak üzere vücudunun çeşitli bölgelerinde 7 kırığın oluştuğu öğrenildi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Seher Hançer’in tedavisinin evde devam ettiği aktarılırken yaşlı kadının sürücüden “Benimle ilgilenmedi.” diyerek şikayetçi olduğu ifade edildi. Acılı kadının şikayeti üzerine polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde geri manevra yapan minibüs ile kadının minibüsün altında kalma anı net olarak seçilirken şoförün aracını öne çektikten sonra inip çevredekilerle birlikte acı içinde yerde yatan kadına koştuğu görülüyor.  

Yorumlar (0)