İmamla inatlaşan hırsız, kafaya koyduğu saati çaldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, ikindi vaktinde bir camiye giderek keşif yapan şahıs, imamın tel kablo ile bağladığı saati gece vakti tekrar gelerek çalıp kaçmaya çalışırken, kendisini kameradan takip eden cami imamının yardımıyla polis ekiplerine yakalandı.

YAŞAM 21.05.2021, 10:22 22.05.2021, 13:55
İmamla inatlaşan hırsız, kafaya koyduğu saati çaldı

İddiaya göre, ikindi vakti camiye giren bir şüpheli, duvardaki saati kontrol ederken cami imamı durumun farkına vardı ve daha önce de birçok kez çalınan saati tel kablo ile duvara bağladı.

Kabloyu pense ile kesti, saati çaldı

Akşam geç saatlerde tekrar camiye giden şahıs, tel kablo ile duvara asılı olan saatin kablosunu, pense ile keserek saati çaldı. Cami imamı, gelen sesler üzerine harekete geçti ve kameradan yaşananları takip etti. O anda polis ekiplerine de ihbarda bulunan cami imamı, saati çalan hırsızı adım adım takip etti.

Bu takibi sonrası imamın, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine şüphelinin konumunu bildirmesi üzerine saati çalan şahıs yakalandı.

Kendisine Saati neden çaldın?' şeklinde soru sorulan şüpheli ilk başta ‘Ne yaptığımı bilmiyorum' şeklinde cevap verirken daha sonra ise ‘Duvar saatini neden çaldın?' sorusuna da “Evet ben çaldım. Ama neden çaldığımı bilmiyorum” yanıtını verdi.

Yorumlar (0)