İki kadının onlarca kişinin bakışları arasında tekme tokat kavgası kamerada

Denizli’de ilişki yaşadığı bir şahıstan şantajla 10 bin TL aldığı öne sürülen yabancı uyruklu kadın, sokak ortasında mağdur kişinin kızı tarafından tekme tokat dövüldü. Mağdur ve onun oğlunun da katıldığı kavgayı, işlek cadde üzerindeki onlarca kişi film seyreder gibi takip etti.

YAŞAM 25.10.2021, 14:30 26.10.2021, 09:47
İki kadının onlarca kişinin bakışları arasında tekme tokat kavgası kamerada

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Candoğan Parkı'nda meydana geldi. 

Tekme tokat birbirlerine girdiler

İddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın, yasak ilişki yaşadığı belirtilen yaşlı bir adamdan şantaj yaparak 10 bin lira para aldı. Yaşlı adam oğlu ve kızı ile şehir merkezinde gezerken, şantajlarını sürdürdüğü iddia edilen yabancı uyruklu kadınla tartıştı.

Öfkesini kontrol edemeyen yaşlı adam, kendisine şantaj uyguladığını öne sürdüğü sürdüğü yabancı uyruklu kadını bir tokatla yere serdi. Babasından sonra genç kadın, onlarca kişinin bakışları arasında dakikalar boyunca yabancı uyruklu kadını tekme tokat dövdü. Yabancı uyruklu kadın kendisini kurtarmak için uğraşırken, vatandaşların kavgaya müdahale etmemesi için mağdurun oğlu araya girdi. İki kadın arasında yaşanan tekme tokat kavga, polis ekipleri bölgeye gelinceye kadar devam etti.

Saniye saniye kameraya yansıdı

Polis ekipleri, ihbar üzerine bölgeye gelirken, yabancı uyruklu kadın ile saldırgan aileyi ayırdı. Birbirinden şikayetçi olan taraflar, ifade vermek için karakola götürüldü. İki kadın arasında meydana gelen kavga, çevredeki vatandaşların telefon kameralarına yansıdı.

Yorumlar (0)