İki ilde eğitime hava engeli!

Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı okullarda eğitime ara verildi. 

YAŞAM 26.12.2019, 20:10
İki ilde eğitime hava engeli!

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, dün gece başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışının ardından ilçe merkezinin beyaza büründüğü görüldü. Sincik Kaymakamlığı ilçe merkezinde bulunan okullar ile Alancık, İnlice, Eskiköy, Yarpuzlu, Karaköse, Sakız, Peyizge,  Hecik, Serince, Karasu ve Pınarbaşı köylerinde bulunan okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Çağlayancerit ilçelerinde bazı mahallelerde bulunan okullarda kar yağışı sebebiyle yarın eğitime ara verildiği duyuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamalarda, bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü ifade edildi. 

Yarın Çağlayancerit'in Helete ve Bozlar mahalleleri haricindeki tüm okullarda olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 

Onikişubat'ta Tekir İlk/Ortaokulu, Tekir Kısıklı İlkokulu, Tekir Çok Programlı Lisesi, Kumarlı İlk/Ortaokulu, Hacıveliler Yeşilgöz İlk/Ortaokulu, Ömer Selver Doğan İlk/Ortaokulu, Çukurhisar İlk/Ortaokulu ve Çevrepınar İlk/Ortaokulu ile Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesinde bulunan Ağabeyli İlkokulu, Baydemirli Başpınar İlkokulu, Başdervişli İlk/Ortaokulu, Budaklı Köseler İlkokulu, Kemallı Ortaokulu ve Beşenli İlk/Ortaokulunda eğitime ara verildi.

Yorumlar (0)