İçtiği kahve acı diye eşini öldüren müezzinin cezası belli oldu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir camide müezzin olarak çalışan ve 5 Eylül 2020 tarihinde eşi Özlem Güneş’i boğarak öldüren Zülküf Güneş'in cezası belli oldu.

YAŞAM 09.03.2021, 11:53 09.03.2021, 17:50
İçtiği kahve acı diye eşini öldüren müezzinin cezası belli oldu

İzmit’te bir caminin müezzini olan 40 yaşındaki Zülküf Güneş, 39 yaşındaki eşi Özlem Güneş ile bir tartışma yaşadı. 

Kocaeli’de eşini öldüren müezzin için ağırlaştırılmış müebbet istemi #1

“Kahve neden bu kadar acı” tartışması

Sanık Zülküf Güneş, emniyetteki savunmasında eşi Özlem Güneş’in yaptığı kahvenin acı olduğunu görünce, “kahve neden bu kadar acı” şeklinde bir soru sorduğunu, eşinin ise cevap olarak “içinde zehir var” dediğini aktardı. Sözlü tartışmanın ardından olayın büyümesiyle eşi Özlem Güneş’in, kendisine bıçakla saldırdığını ve kendini savunmaya çalıştığını söyledi.

Öldürdüğü eşinin başında bekledi, sabah polisi aradı

“Kahve neden bu kadar acı” sözleriyle başlayan tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda Özlem Güneş, Zülküf Güneş’i boynundan bıçaklarken, Zülküf Güneş ise eşini boğarak öldürdü.

Olayın ardından eşinin başından ayrılmadan yaralı hâlde bekleyen Zülküf Güneş, sabahın ilk ışıklarında polis ekiplerini arayarak olayı itiraf etti. 

Kocaeli’de eşini öldüren müezzin için ağırlaştırılmış müebbet istemi #2

Yaşanan olaydan sonra saatlerce evde yaralı halde bekleyen Zülküf Güneş, sabah saatlerinde polis ekiplerini arayarak eşini öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesinin ardından katil zanlısı Zülküf Güneş gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkan sanık Zülküf Güneş, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.

Yorumlar (0)