Hemşire eşini çocuklarının önünde sırtından bıçakladı!

Adana'da iki ay önce evden ayrılıp babaevine giden eşinin çocuklarının önünde sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs tutuklandı. 

YAŞAM 18.05.2020, 11:53 02.06.2020, 01:45
Hemşire eşini çocuklarının önünde sırtından bıçakladı!

Adana Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan D.G. eşi Hüseyin G.'nin yanından 2 ay önce ayrılarak ailesinin evine gitti.

Sık sık tartıştıkları belirtilen çift, Çukurova ilçesinde bulunan evlerinde bir araya geldi.

Çalıştığı iş yerinden yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle çıkarıldığı kaydedilen Hüseyin G. eşinin eve geri dönmesini istedi. Fakat D.G. bu teklifi kabul etmedi. 

Bunun üzerine Hüseyin G. kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle eşini iki çocuğunun önünde sırtından başladı. 

Eşini apartmanın önüne indiren Hüseyin G. "Allah rızası için yardım edin." diye seslenerek yardım istemeye başladı. 

O esnada sokaktan geçen bir vatandaş, Hüseyin G. ile yaralı eşini aracıyla özel bir hastaneye taşıdı. 

İlk müdahalesi gerçekleştirilen D.G. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. D.G.’nin, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

Komşusu Mehmet Akınsoy, olayın ardından apartmanın önünde Hüseyin G. ile sohbet ettiklerini ve kendisine "Eşim bıçağı alıp, koltuğun arkasına koyarak yaslandı ve kendisini bıçakladı." dediği ortaya çıktı.

Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin G. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne sevk edildi. 

Hüseyin G.'nin, verdiği ifadede, kendisine ağır hakaretlerde bulunması nedeniyle eşini bıçakladığını ve pişman olduğunu söylediği belirtildi. 

Bunun üzerine adliyeye sevk edilen Hüseyin G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar (0)