Hastaneye yetişemeyen hamile kadın, benzin istasyonunda doğum yaptı 

İstanbul Sultanbeyli’de yaşayan bir vatandaş, sancıları başlayan hamile eşini hastaneye yetiştiremedi. Bunun üzerine aracını en yakın benzin istasyonuna çeken adam, çevredekilerden yardım istedi. Çevredekilerin yardıma koştuğu kadın, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. 

YAŞAM 21.04.2021, 17:24 22.04.2021, 12:45
Hastaneye yetişemeyen hamile kadın, benzin istasyonunda doğum yaptı 

İstanbul Sultanbeyli’de yaşayan bir çift, bebek sahibi olmak için gün sayıyordu. Sancıları başlayan kadını hastaneye yetiştiren baba Gürkan Turan, hastanede sezaryen doğum yapılmadığını öğrenince eşini özel bir hastaneye götürmek üzere yola çıktı.

Kadının sancılarının artması üzerine hastaneye yetişemeyeceklerini anlayan Turan, arabasını en yakın benzin istasyonuna çekti. Çevredekilerden yardım isteyen adamın yardımına Melek isimli bir benzinlik çalışanı yetişti.



Araba içerisinde doğum

Araç içerisinde sancılar çeken kadının imdadına yetişen Melek isimli çalışan, doğum anında yardım etti. Doğru ve zamanında müdahale ile sağlıklı bir bebek dünyaya geldi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, anne ve bebeği hastaneye kaldırırken çiftin, bebeklerinin dünyaya gelmesinde yardımcı olan Melek isimli çalışana hem jest yapmak hem de teşekkür etmek amacıyla, bebeğine “Linda Melek” ismini verdiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)