Hasarlı gelen kargoların 'Bir nedeni var!'

Bursa İznik'te bir kargo görevlisinin vatandaşlara ait paketleri araca basket atar gibi yüklediği esnada çekilen görüntülerin sosyal medyada yayılması büyük tepkilere neden oldu.

YAŞAM 07.08.2020, 21:57 07.08.2020, 22:10
Hasarlı gelen kargoların 'Bir nedeni var!'

Bursa İznik'te bir kargo görevlisinin vatandaşlara ait kolileri basket atar gibi fırlattığı anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi. Sosyal medya üzerinde 'kargocudan müthiş üçlükler' olarak yayınlanan görüntülerin altına vatandaşlar isyan etti.

"Kargolarımızın yüzde 20'si kırık geliyor"

Kargo mağdurlarından olan Sercan Yüksek, "E ticaret işi ile ğraşıyorum ve gönderilerimizi kargo firmaları ilel yolluyoruz. Günlük ortalama 100-150 kargo gidiyor ama yüzde 20'si kırık olarak teslim edilip geri geliyor. Büyük bir mağduriyet yaşıyoruz ve her gün zarar ediyoruz." dedi.

Bununla beraber koronavirüsten dolayı daha çok evlerinden siparişlerini internetten veren vatandaşlar yaşadığı buna benzer mağduriyetlerden ötürü ürünlerini iade etmek istediğinde kargo firmalarının ürünü kabul edecek olan firmalardaki yoğunlukları bahane ederek ürünleri almadığını ve iade süresi geçtiği için vatandaşların bozuk ürünlerin ellerinde kaldığı iddia edildi.

Yorumlar (0)