Haluk'tan Acun'a anlamlı destek!

Haluk Levent'ten Acun'un kampanyasına güzel destek!

YAŞAM 19.09.2020, 11:09 21.09.2020, 13:31
Haluk'tan Acun'a anlamlı destek!

Okullar açılıyor ancak pandemi sebebiyle uzaktan eğitim formülü hâlâ ön plana çıkıyor.

Uzaktan eğitim ile ilgili önemli sorunlardan biri ise bilgisayarı ve interneti olmadığı için EBA hizmetinden yararlanamayacak ve eğitimde geri kalacak olan çocuklar.

Yaptığı hayırlarla dualar alan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, eğitim için evlerinde bilgisayarları olmayan çocuklar iin TV8'de pazar akşamı büyük bir kampanya düzenleyeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın bu hayırlı adımına ilk destek, hayırsever sanatçı Haluk Levent'ten geldi. AHBAP Derneğinin kurucusu Haluk Levent, Acun Ilıcalı tarafından başlatılan kampanyaya AHBAP derneği olarak 1000 adet tablet vermek istediklerini açıkladı.

Öğrencilerin bilgisayar, dizüstü bilgisayar ve tablete bir şekilde kavuşturulabileceğini ancak internet konusunda sıkıntı yaşayabileceklerini de belirten Haluk Levent, AHBAP'ın, tablet vermeyi planladığı öğrencilere 1 yıl ücretsiz internet sağlamak için de çalıştıklarını kaydetti.

İhtiyaç sahiplerinden bazı belgeler istemek zorunda olduklarını ifade eden hayırsever sanatçı Haluk Levent, belgeleri sahih olanlardan ilk 1000 öğrenciye tabletleri kargo ile göndereceklerini bildirdi.

Haluk Levent kısa süre içinde konuyla ilgili açıklama yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (83)
Fatime Karlıdağ 4 yıl önce
Çok düşünceli bir davranış Allah yolunuzu açık etsin Allah size her konuda iyi insanlarla karsilastirsin bizler sizlere ancak dua ederiz eninde 2 oğlum biri 3 sınıf biri 6 inci sınıf tf num eğitim sistemini kaldirmiyo kapaniyo yeni tf veya tablet almaya maddi olanagim yok bizimde çok sıkıntımız var eşim engelli emekli onunla geçinmeye çalışıyoruz çok şükür ama eğitim konusunda zordayiz bizde bu konuda yardım rica ediyoruz utanıyorum söylemeye ama çocuklarımın eğitim i için söylüyorum sadece eğitim icin
yaren 4 yıl önce
tablet verdilermi
Serpil 4 yıl önce
Haluk bey bizede gönderebilirmisiniz lütfen derslere katilamiyoruz bizde
Coşkun Mamık 4 yıl önce
Benim adım çoşkun Mamık orta okula gidiyorum köy okulunda okuyorum haluk abi banada bilgisayar gonderirmisiniz
Deniz tilmaş 4 yıl önce
İlkokul 3 sınıf tablete razıyım haluk abi telefonumuz yetersiz şimdiden teşekkürler sizi seviyoruz
Elçin kulpu 4 yıl önce
Benim ismim elçin kulpu 3. Sınıfa gidiyorum benimde ihtiyacım var. Ve igdirda 3 kuzenim de okula gidiyo onların benden daha çok ihtiyacı var eğer olurda dagitilirsa ilk onlara gönderilsin. Ben istanbulda yaşıyorum onların daha çok ihtiyacı var olurda yetmezse bana degil kuzenlerime 1 tane yollarısınız 05355560514
Coşkun Mamık 4 yıl önce
Benim adım çoşkun Mamık orta okula gidiyorum köy okulunda okuyorum haluk abi banada gonderirmisiniz
Deniz tilmaş 4 yıl önce
İlkokul 3 sınıf tablete razıyım haluk abi telefonumuz yetersiz şimdiden teşekkürler sizi seviyoruz
Hatice kunt 4 yıl önce
Hatice kunt _ben le 4kardesiz babada dizüstü bilgisayar verirseniz çok sevinirim
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın