Göller Ekspresi hizmete giriyor!

Göller Ekspresi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla Isparta-İzmir hattında seferlerine 25 Ekim günü başlayacak. Ekspres, Akdeniz ile Ege arasındaki yolculuklarda önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

YAŞAM 23.10.2019, 11:38
Göller Ekspresi hizmete giriyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla Isparta-İzmir hattındaki seferlerine 25 Ekim günü başlayacak Göller Ekspresi'nin, Akdeniz ile Ege arasındaki yolculuklarda önemli bir ihtiyacı gidereceği tahmin ediliyor. 

TCDD Taşımacılık AŞ'den alınan bilgiye göre, Göller Ekspresi yenilenen hattında ilk seferini 25 Ekim Cuma günü yapacak. Bakan Turhan'ın katılımıyla Isparta Gar'da cuma günü saat 11.00'de tören gerçekleştirilecek. 

262 yolcu kapasitesi var

Her gün Isparta-İzmir (Basmane) hattında karşılıklı işletilecek Göller Ekspresi, 262 yolcu kapasiteli 4 vagonlu setlerden meydana geliyor.

30 durakta yolcu indirip bindirecek

Tren, Basmane'den saat 22.30'da, Isparta'dan da saat 22.00'de hareket edecek. Ortalama seyahat süresi de 8 saat 30 dakika olacak. Torbalı, Selçuk, Ortaklar, Aydın, Nazilli, Goncalı, Denizli, Dinar, Gümüşgün başta olmak üzere tren 30 durakta yolcu indirip bindirecek.

Göller Ekspresi'ni kullanacak Burdur yolcuları için otobüslerle Gümüşgün durağı ile Burdur arasında aktarma gerçekleştirilecek. 

Daha kaliteli, daha konforlu altyapı ve setleriyle hizmet verecek olan Göller Ekspresi'nin, Akdeniz ile Ege arasındaki yolculuklarda önemli bir ihtiyacı karşılayacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar (0)