Gezi Parkı'nda taşlı, sopalı, bıçaklı kavga: Saniye saniye kameraya yansıdı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Taksim Gezi Parkı’nda, İBB zabıta ekipleri ile tezgahını almak istedikleri seyyar satıcılar arasında bıçaklı, sopalı ve taşlı kavga çıktı. Yaşanan kavgada zabıta kolundan hafif bir şekilde yaralandı ve yaşanan arbede kameraya yansıdı.  

YAŞAM 27.07.2021, 10:18 28.07.2021, 09:01
Gezi Parkı'nda taşlı, sopalı, bıçaklı kavga: Saniye saniye kameraya yansıdı

Olay, dün Beyoğlu Taksim Gezi Parkı’nda yaşandı. İBB Zabıta ekipleri, Gezi Parkı’ndaki seyyar satıcıları bölgeden kaldırmak istedi.

Zabıta ile seyyar satıcılar arasında kavga

İBB Zabıta ekipleri ile tezgahını kaldırmak istedikleri seyyar satıcılar arasında önce sözlü başlayan tartışma daha sonra büyük bir kavgaya dönüştü. Tezgahlarını kaldırmaya çalışan zabıta ekiplerine mukavemet gösteren seyyar satıcılar, zabıta ekiplerine bıçak, sopa ve taşlarla saldırmaya başladı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis çağrıldı. 

Yaşanan kavga sırasında bir zabıta, hafif bir şekilde kolundan yaralanırken, bir zabıtanın da kıyafeti yırtıldı. Bölgeye gelen polis, seyyar satıcıların üstünde 2 adet bıçak yakaladı. Yaşanan olaydan sonra 3 seyyar satıcı gözaltına alınırken, kavga anları bir vatandaşın telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yorumlar (0)