Geliyorlar! Arkası tünelin içinde...

Kurban Bayramı tatilinden dönen sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde İstanbul yönünde trafik yoğunluğuna yol açıyor.

YAŞAM 02.08.2020, 12:51
Geliyorlar! Arkası tünelin içinde...

Tatilciler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminin İstanbul yönünde trafik yoğunluğu oluşturdu.

Bayram tatilini şehir dışında geçiren İstanbullular, dönüş yoluna çıktı.

İstanbul'a dönmek için yollara koyulan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde özellikle Sarıçökek, Gümüşova rampaları, Bolu Dağı 1, 2 ve 3 viyadük üzerinde trafik yoğunluğuna sebep oldu.

Şimdilik ulaşımda aksama bulunmuyor. Güzergahta görev yapan trafik ekipleri, akıcılığın bozulmaması için sürücüleri "hız yapmamaları ve takip mesafesini korumaları" hususunda ikaz ediyor.

Dönüş yolculuğunun bayramın sonu günü akşam saatlerine kadar süreceğini belirten trafik ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını ancak sürücülerin de kendilerine yardımcı olmaları gerektiğini vurguladı.

Yine dönüşe geçen tatilciler dolayısıyla Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, Gerede-Karadeniz bağlantı yolu, Yeniçağa ve Köroğlu rampaları, Abant ve Elmalık mevkisi ile Bolu Dağı Tüneli'nde trafiğin normalin üzerinde yoğunluğa sahip olduğu görülüyor.

Yorumlar (0)