Eski eş pompalı tüfekle dehşet saçtı

Kütahya'da eski eşini evinde silahla yaralayan şüphelinin, fırında çalışan bir kişiyi de aynı silahla öldürdüğü bildirildi.

YAŞAM 17.11.2019, 13:43 17.11.2019, 13:45
Eski eş pompalı tüfekle dehşet saçtı

Alınan bilgiye göre, Süleyman D, boşandığı eşi Meryem Ç.'nin Fatih Mahallesi'nde bulunan evine geldi. Aralarında çıkan tartışma esnasında Meryem Ç.'yi pompalı tüfekle vurarak yaralayan Süleyman D., olay yerinden uzaklaştı.

Paşam Sultan Mahallesi'nde bulunan bir fırına giden zanlı, burada çalışan ve Meryem Ç.'nin erkek arkadaşı olduğunu ileri sürdüğü Fatih Göre'ye (49) aynı silahla ateş etmesinin ardından otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Bölgeye ihbar üzerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi gönderildi.

Öldüğü tespit edilen Fatih Göre'nin cesedi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Yaralanan Meryem Ç. de aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

"Silah tutukluk yapınca bana ateş edemedi"

Fırındaki işçilerden Ahmet Bişi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iş yerinde pasa bezi sererken gürültü duyduğunu belirtti. Sesin doğal gaz patlamasından kaynaklandığını düşünerek sesin geldiği yöne geçtiğini kaydeden Bişi, "Süleyman D. bana silahı doğrulttu. Silah tutukluk yapınca bana ateş edemedi." ifadelerini kullandı.

Başka bir işçi Ahmet Tekin de katil zanlısının, "Selam söyle." dedikten sonra kaçtığını belirtti. Maktulün kızı Derya Göre de Süleyman D'nin babasını birçok defa tehdit ettiğini öne sürdü. 

Katil zanlısının yakalanması amacıyla polis tarafından başlatılan çalışma devam ediyor. 

Yorumlar (0)