Esenler'de can pazarı

Esenler ilçesindeki bir apartmanın girişinde bulunan elektrik saatlerinde yangın meydana geldi. Üst katta mahsur kalan 3'ü çocuk toplam 4 kişi ise yurttaşların açtığı çarşafa atladı. Olayda 2 kişi yere düşerek yaralandı.

YAŞAM 12.10.2021, 19:58 13.10.2021, 15:35
Esenler'de can pazarı

Olay, saat 15.30 sularında Esenler'de yaşandı. Bir apartmanın girişinde bulunan elektrik saatlerinde yanma meydana geldi. Yangını gören yurttaşlar durumu derhal  itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu esnada yangın kısa süre içinde büyüdü ve üst katları tamamen duman kapladı. Bunun üzerine üst katta oturan bir aile büyük panik yaşadı. Cama çıkan aile fertleri, sokakta bulunan yurttaşlardan yardım talep etti. Yurttaşlar evlerinden getirdiği çarşafı gererek üst katta bulunan 3'ü çocuk toplam 4 kişinin atlamasını istedi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

İlk olarak çocuklar atlamaya başladı. İlk atlayan çocuk yurttaşların zayıf tuttuğu kısımdan yere düştü. Ardından diğer çocuklar ve anne tek tek aşağıya atladı. Yaşanan can pazarı anbean kameraya yansıdı. Çevredekiler yangın söndürme tüpleriyle müdahalede bulunarak yangının büyümesini önledi. Yaşanan can pazarının akabinde yaralanan yurttaşlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.





Yorumlar (0)