Erzincan-Sivas karayolunda yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 21 yaralı

Yurt genelinde etkisini hissettiren kar yağışı, Erzincan-Sivas kara yolunda trafik kazasına neden oldu. Bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda 2 kişi yaşamını yitirirken, 21 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 30.03.2023, 08:11 30.03.2023, 18:06
Erzincan-Sivas karayolunda yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 21 yaralı

Erzincan-Sivas kara yolunda, yoğun kar, tipi ve buzlanmanın etkisiyle meydana gelen bir trafik kazası sonucu, bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, ilk tespitlere göre, 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi

Kazanın meydana geldiği Kızıldağ mevkisine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Refahiye ve Erzincan'daki hastanelere sevk edildi.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi henüz paylaşılmadı. Kazanın sebebiyle ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Sivas’ta yolcu otobüsü devrildi

Öte yandan Yerköy ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu, Sivas'tan Ankara'ya gitmekte olan Ş.Y. (51) idaresindeki Sivas Huzur Turizm'e ait 58 FK 010 plakalı otobüs, kontrolden çıkarak E-88 kara yolunda devrildi. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, kaza sırasında 1 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi ise yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere ambulanslarla sevk edildi.

Yorumlar (0)