Eniştesinin koluna tarım ilacı enjekte etti!

Kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü eniştesinin koluna tarım ilacı enjekte eden 24 yaşındaki Melek H., adliyeye sevk edildi.

YAŞAM 23.10.2019, 16:37
Eniştesinin koluna tarım ilacı enjekte etti!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan Melek H. (24), cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdüğü eniştesi Suat Vural'ı (37) koluna şırıngayla tarım ilacı enjekte ederek ölümüne neden oldu. Jandarmaya teslim olan Melek H., gözaltına alındı.

İddiaya göre, dün akşam evli ve 2 çocuk babası Suat Vural, kayınpederinin Karacaali Mahallesi'ndeki evine gitti. Eşinden boşandıktan sonra baba evine gelen baldızı Melek H.'nin odasına saat 23.00 sıralarında girerek cinsel tacizde bulundu. 

Kendisini rahatlatacak bir karışım olduğunu söyledi

Bunun üzerine odadan çıkan Melek H., evin bahçesindeki besihaneye giderek hayvanlarda kullanılan şırıngayı aldı ve içerisine tarım ilacı doldurdu. Sonra da eniştesinin yanına döndü ve şırıngada kendisini rahatlatacak bir karışım bulunduğunu belirtti. Vural, baldızının desteğiyle şırıngadaki sıvıyı sağ koluna enjekte etti.

Kısa süre sonra fenalaşarak yere düşen Vural, yaşamını yitirdi. Eniştesinin hayatını kaybettiğinden emin olan baldız, jandarmayı arayarak kendisini ihbar etti.

Gözaltına alındı

Melek H., eve gelen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gözaltına alındı. Genç kadın, ifadesinde yaşadığı cinsel saldırıyı ve eniştesini tarım ilaçlı şırınga ile öldürdüğünü bildirdi. 

Evde ve Suat Vural'ın cesedinde geniş çaplı inceleme gerçekleştirildi. Vural'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, Melek H. de jandarmadaki işlemler sonrası adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)