Edirne’de yavru köpeklere tecavüz ettiği iddia edilen şahıs gözaltına alındı

Edirne’de metruk bir binada yavru köpeklere tecavüz ettiği öne sürülen şahıs, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

YAŞAM 26.01.2021, 00:14 26.01.2021, 12:29
Edirne’de yavru köpeklere tecavüz ettiği iddia edilen şahıs gözaltına alındı

Aktarılan bilgiye göre, Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan metruk bir binayı mesken tutan S.A. adlı kişinin, köpekleri bir araya getirerek söz konusu binada tecavüz ettiği ihbarı üzerine aksiyon alan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 'Hayvan Durum İzleme' (HAYDİ) personelleri, ihbara konu olan metruk binaya giriş yaptıklarında, şüpheli şahıs S.A.’yı pantolonunu toplarken kıskıvrak yakaladı. 

Bahse konu binaya gelen olay yeri inceleme ekipleri, evde inceleme gerçekleştirdi. Evde bulunan ve 2 aylık oldukları belirtilen 3 yavru köpek, muayenelerinin gerçekleşmesi için Edirne Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne nakledildi. Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan S.A., sağlık kontrolünün akabinde Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü'ne nakledildi.

Söz konusu mahallede yaşayan bir genç, geçtiğimiz günlerde köpeklerin sopa ile dövüldüğünü öne sürdü. "O sırada siz hiç denk geldiğiniz mi?" şeklinde yöneltilen soru üzerine genç, “Köpekleri aç bırakıyor, çok tekmeliyor. Evi sokağın sonunda olan kişi de köpekleri sopa ile dövüyor.” ifadelerini kullandı.

Köpekleri sopa ile dövdüğü öne sürülen kişinin evinde bulunan köpekler de Edirne Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne nakledildi.



Yorumlar (0)