Dizi setinden klima çalan hırsız elinde balyozla yakalandı

Adana’da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hastane çekimlerinin yapıldığı eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde set ekipleri bir hırsızın klima ünitelerini balyozla kırıp çaldığını fark ederek yakaladı.

YAŞAM 25.03.2022, 12:13 27.03.2022, 09:47
Dizi setinden klima çalan hırsız elinde balyozla yakalandı

Adana’da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerinin yapıldığı eski hastanedeki klima ünitelerini çalan hırsız set görevlileri tarafından yakalandı. Yaklaşık 4 yıl çekimlerine devam edilen ve 1970’li yılları anlatan Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde çalışan bir ekip hastane sahnesinin çekimleri için eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne geldi. Ekip iç ve dış mekanda gerekli işlemleri gerçekleştirerek dizi çekimlerine başlayacak iken hastanenin alt katından sesler geldiğini fark etti. Ekip hastanenin alt katına indiğinde elinde balyoz olan bir kişinin koşarak uzaklaştığını fark etti. Set ekibi hırsızı kovalayarak hastanenin bahçesinde yakaladı.

Daha önce de yakalanmış

Ekip daha sonra durumu polise bildirdi. Zanlının hastanenin alt katına gelerek burada yer alan klima ünitelerini balyozla kırıp çaldığı tespit edildi. Zanlı basın mensuplarını görmesinin ardından yüzünü gizleyerek ekip tarafından olay yerinden götürüldü. Bu anlarda hastanenin güvenlik görevlisi zanlının yanına gelerek “Seni daha önce de yakalamıştık. Hani bir daha hırsızlık yapmayacaktın, söz vermiştin. Neden hırsızlık yapıyorsun? Bu sefer senden şikayetçi olacağız” dedi.

Zanlının polis merkezine götürülmesinin ardından ekip ve oyuncular dizi çekimlerine kaldığı yerden devam ettiler.

Yorumlar (0)