Deprem bölgeleri için fırtına uyarısı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin etkilediği kentlere dair yarın için kısa süreli fırtına ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

YAŞAM 30.03.2023, 16:13 31.03.2023, 11:39
Deprem bölgeleri için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, merkez üssü Kahramanmaraş olan 11 kenti etkileyen deprem bölgesi adına yeni bir uyarıda bulundu.

İl il uyarı yapıldı

Gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, yarın günün erken saatlerinden başlayarak Adana, Adıyaman ve Hatay’ın kuzeyi, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ın güneyinde, kuzeybatı ve kuzeyden kısa süreli fırtına ve kuvvetli rüzgarın etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde: “Gerçekleştirilen son incelemelere göre, 31.03.2023 gününde başlayarak Adana, Adıyaman ve Hatay’ın kuzeyi, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ın güneyinde, kuzeybatı ve kuzeyden kısa süreli fırtına ve kuvvetli şekilde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkat edilmesi gerekmektedir”

Söz konusu kentlerde vatandaşların çadır uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yönelik tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Yorumlar (0)